Revolut – Nimic nu e gratis

Chiar dacă titlul sună negativist de-a dreptul, o să fiu cât se poate de simplu: Revolut este unul dintre cele mai mari startup-uri din Europa și se prezintă ca o alternativă la băncile clasice. În practică este un cont preplătit pe care îl puteți folosi atât ca pe un cont bancar cu card de debit atașat (cumpărături, extragere de la bancomat, etc), dar și pentru transferuri instantanee.

REFERRAL LINK: https://revolut.com/referral/adrianbzg!G10D21 

De ce ați folosi Revolut? Eu îl folosesc din 4 motive simple:

  1. Sunt un geek și îmi place să am control cât mai mult asupra cardului și asupra contului (cardul poate fi blocat complet sau doar pe anumite componente – contactless, banda magnetica, se poate schimba pinul direct din aplicație și multe alte tampenii aparent inutile; se pot face mai multe vault-uri care se pot comporta precum conturile de economii sau care să strângă mărunțiș rotunjind în sus anumite cheltuieli)
  2. Transferul de la o persoană la alta este instantaneu 24/24, ceea ce poate face contul respectiv un fel de „card de mărunțiș” pe care îl ai mereu cu tine
  3. Rata de schimb valutar e bună (deși se laudă cu rată de schimb internațională, realitatea nu este chiar asta, dar e mai bine ca la bănci), deci e foarte util în străinătate
  4. Cardul virtual – ooo, da! E perfect că pot folosi un card virtual (pe care îl pot bloca/șterge oricând) pentru cumpărături pe, să zicem, site-uri de chinezării fără să îmi fie frică că o să facă tranzacții în neștire.

Acum, poate că veți întreba „de ce face tembelul ăsta reclamă la Revolut?” – Simplu, pentru bani! Pentru fiecare om care se înscrie de pe linkul de mai jos și comandă un card, primesc și eu 50 de lei, dar și cel/cea ce se înscrie primește 50 de lei. (deci e WIN-WIN)

REFERRAL LINK: https://revolut.com/referral/adrianbzg!G10D21 

E un serviciu care, având în vedere cât (nu) costă și cât de util este în anumite momente, merită folosit. Nu am dat de cheltuieli ascunse, m-am jucat puțin cu crypto (da, se poate și asta), dar în principiu, este foarte util pentru că e RELATIV gratis și îndeajuns de facil pentru nevoile cotidiene.

Dar, reiterez ce am zis în titlu: NIMIC NU E GRATIS! (GDPR warning), vă dați ceva date personale pentru a folosi Revolut. Iar prin „ceva date personale” vreau să zic – direct poză la C.I. .

REFERRAL LINK: https://revolut.com/referral/adrianbzg!G10D21 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *