Jurnal de bicicletă – 1 Mai 2013

Am un motiv serios pentru care nu am postat asta ieri: mi-a fost lene. Acea lene de vacanță ne-a cucerit pe majoritatea încât am uitat că avem ceva de făcut și ne-am văzut de „libertățile” noastre, astfel că tineretul a umplut ieri terasele, parcurile și (logic) centrul Bacăului. Eu am preferat să mai dau o tură cu bicicleta, așa că am dat un telefon și s-a rezolvat. Conștient că am de făcut niște reglaje, am ieșit afară ceva mai devreme, ca să îmi distrug jumătate de oră cu schimbătorul care îmi omora încet-încet tot calmul (dar, până la urmă, l-am reglat)

IMG_0013

Am preferat o tură urbană astfel că nu am reușit să fac cine-știe-ce poze, dar totul a fost ok. Vremea a ținut cu noi (deși se arătau cam fioroși niște nori), astfel că nimic nu mi-a stricat ziua de 1 Mai. Până și Stadionul, care de obicei era plin de „atleți amatori” ducea lipsă de picior de om, astfel că am reușit să prind vreo 2 cadre ok.

Panorama 1

IMG_0016_7_fused

 

Apoi, după puțină muncă migăloasă (nu întrebați), am plecat spre insulă. Vântul adia destul de ușor deci iar mi-a fost permisă o tură de poze. Încă se mai simțea miros de ars, iar lângă punctul de observație, vegetația uscată era… neagră (sau nu mai era). Cum am zis, nimic spectaculos de data asta, populația Bacăului fiind concentrată în punctele „critice” amintite mai sus.

IMG_0045_6_7_fused

Panorama 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *