Joi, „ora de scoală”

După cum am spus ieri,  dirigul ne-a chemat astazi pentru o singură oră (11:30-12:30) … După un scurt anunț despre „ajutorul pentru deszăpezire” (coordonat de către o elevă de clasa a X-a din CNGHV și sprijinit de o funație de voluntariat) și după „instructajul” (cele câteva cuvinte) referitor la serviciul pe școală, am început „ora” de fizică (pentru ca, de, să nu stea profesorul degeaba ca putrezeste carnea pe el o oră).

Câteva cuvinte despre a doua lege a lui Kirchhoff și deja trecuse ora. Eu am ieșit de acolo oarecum revoltat pentru ora din viață pierdută degeaba (mă refer la drumul dus-întors) și, după o așteptare de peste 30 de minute în stația de autobuz de la Piața Centrală am ajuns acasă parcă mai prost decât atunci când am plecat.

Mai șifonați decât mine au ieșit profesorii străini care au venit ieri la noi în liceu și au privit la noi ca la ZOO. Trenul lor s-a oprit in dreptul parcului Cancicov, iar ei au fost nevoiți să fie aduși cu taxiul plătit din finanțarea europeană pentru proiect. Mai multe detalii pe ziaruldebacau.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *