Concert Smiley & Alex Velea @ Teatrul de vară

Ieri-seară a avut loc la Teatrul de Vară „Radu Beligan” un eveniment organizat de EBC Group Travel, ce i-a avut protagoniști pe cei din titlu, Smiley și Alex Velea. Deși era programat să înceapă de la ora 19:00, acesta a întârziat cam 30 de minute, timp în care până și ultimii spectatori au ajuns fiecare pe locul lui (nu pentru mult timp).

Panorama smiley - resized

Concertul, încă de la început a fost exact cum s-a anunțat, adică incendiar, Alex Velea ridicând publicul nerăbdător, în mare parte alcătuit din copii. Printre melodiile ce l-au consacrat, acesta a făcut și un colaj de melodii foarte cunoscute, alegeri potrivite pentru un spectacol diversificat. Tot acesta l-a introdus pe Smiley.

IMG_0249

Cu Smiley pe scenă, toată sala s-a trezit pentru a doua oară la viață, binecunoscutele lui melodii fiind intonate de toți cei prezenți, „vocea Bacăului” răsunând încontinuu, și pe versuri vesele, și ironice, și triste. Finalul de-a dreptul electrizant a pus capac unei seri pline de zâmbete, suspans și… copii. Felicitări atât organizatorilor, cât și protagoniștilor și publicului pentru aceste momente.

IMG_0261 - Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *