Vreme de rahat

Inițial am vrut să scriu încă o pagină din jurnalul de bicicletă, dar după ce am recapitulat, ploaia parcă a acaparat tot. Un proiect la fizică pe care cică nu mai trebuie să-l prezint mâine mi-a distrus toată dimineața, dar ziua părea că devine mai bună când am aflat că am cu cine ieși la o tură cu biclele (ca ultima dată vacanța asta). Soarele parcă mă chema afară, așa că am făcut tot posibilul să ies cât mai repede. Dar abia la 3 după-amiază am putut pleca, iar vremea mă certa din nou pentru întârziere (deja vu). 

IMG_0029

Ajunși în parcare la stadion, am decis să fim mai precauți astfel că am preferat doar o tură „urbană”, cu obiectiv principal „Parcul Cancicov”. Dar ploaia și-a făcut simțită prezența astfel că am căutat adăpost și l-am găsit la Teatrul de Vară. Șiii… am așteptat… și am așteptat… și am așteptat ca ploaia asta cu stropi mici, reci și enervanți să treacă, dar parcă nu avea să facă asta prea curând… 

IMG_0043

Mă rog. Am scăpat de ploaie și am mers până în Parcul Catedralei. În miezul zilei, după ploaie, era GOL (deși centrul era destul de populat). Boom, 2-3 poze, o tură prin curtea liceului (unde am testat o panoramă) și am părăsit zona pentru faleză. 

Panorama vranceanu

Acolo am mai stat puțin pentru câteva poze apoi p-aici ți-e drumul (eh, pe drum m-am văzut cu „prietenul” meu, paznicul de la Central Plaza, care tot vrea să se creadă superior mergând la pas pe pista de biciclete și întrebând cu aceeași scârbă „tu nu puteai să o iei pe dincolo? – prin benzinăria Petrom). Direct acasă, după o zi complet aiurea, în care vremea nu a ținut cu mine (nu mai menționez că, cum am intrat în casă, nu a mai căzut un strop). Și gata cu vacanța! Mâine mă întorc la ore, unde am de recuperat MULT din cauza pregătirii pentru ONI. Wish me luck. 

IMG_0057

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *