CNGHV 1st post

Dupa ce am terminat generala cu o medie destul de buna am ales dintre cele 3 mari colegii din Bacau pe cel care mi l-au recomandat multi cunoscuti: Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” Bacau.
Desi am fost amenintat de diferite persoane ca voi regreta alegerea facuta, eu am mers mai departe si pot spune ca nu am gresit cu nimic cand am ales aceasta cale.

Acum este aproape miezul noptii de luni 13 februarie, zi in care un tribun al liceului a fost (si scuzata fie-mi exprimarea) lins in cur de cel putin 3 clase de elevi… Da, a fost ziua d-lui profesor diriginte Ciobanu Dan. Lasand la o parte pizza de la ora 10:30, ziua asta a fost una dintre acele zile pline de linguseala completate de dezgustul meu. Doar ca azi a fost ceva special (si sunt sarcastic) si anume testul la mate dintre cele doua ore pline de: “d-le diriginte, facem poze?” sau “d-le diriginte, suflati in lumanari”. “Apogeul” acestei zile a fost insa despachetarea tortului: un tort “delicios” de dulce daca ma refer strict la simbol: litera C… Probabil era de la generatie, probabil de la numele lui, probabil de la “ciocolata”, sau de la “cacat”… Nu voi sti niciodata.
Dar, tot raul spre bine.
Sent from my Sony Ericsson XPERIA X1.

UPDATE: poza adaugata (“THE CAKE”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *